Trommen november 2018

Vigtigt at vide


Julehyggedag – den 14. december 2018

Fredag d. 14.12. vil der blive afholdt en julehyggedag på alle afdelinger, og I skal derfor sætte kryds i kalenderen den dag.


Arrangementet er fra kl. 15 – 17 og fungerer som åbent hus. Det betyder, at I kan komme, når I har mulighed for det. Selve indholdet for dagen vil I få yderligere information om i en særskilt invitation.


Vi glæder os til at se jer ;)


Lukket mellem jul og nytår

Husum Fritidsinstitution holder lukket mellem jul og nytår.


Aktiviteter i december

Jul på Trommen - I december sørger vi for, at der sker en masse julehygge på Trommen. Derudover vil vi forsøge at fastholde følgende værksteder:


  • KREA – Vi forvandler krea til et SUPERFANTASTISK GAVEPRODUCERENDE værksted.
  • Sangskrivning – For de børn som har lyst til at skrive sange og har lyst til at deltage i et forløb, med afsluttende koncerter.
  • Samspil - For de børn som har lyst til at spille i band og øve sig på et instrument.
  • Teater – Børnene har valgt, at de gerne vil lave Skønheden og Udyret, så det forsøger vi os med. Værkstedet er om torsdagen og slutter ca. 15.30. Vi håber på en flot opførsel på et tidspunkt ;) De børn, som er med, har fået replikker og må meget gerne øve hjemme.
  • Gymnastiksal – Vi låner skolens gymnastik sal om onsdagen og fredagen. Her kan vi boltre os og bevæge os i vilden sky. Vi tager de børn som har lyst med derover og kommer oftest tilbage kl. 15.00.
  • PS4 – Vi spiller playstation sammen i vores dramarum.


Evaluering af Halloweenugen

Så har vi afholdt vores Halloweenuge med stor succes. Vi var desværre ramt af en del sygdom hos personalet og måtte derfor flytte rundt på nogle aktiviteter, men vi synes selv, vi kom rigtig godt i mål. Vi havde en masse spændte børn, som var flittige til at lave pynt, så Trommen kunne blive rigtig skræmmende, og alle aktiviteterne blev taget godt imod. Vi håber jeres børn har haft en ekstra god uge, og at de glæder sig til næste års spas og løjer.


Evaluering af Diskofest

Vores Diskofest for 2. og 3. klasserne gik bare supergodt! Vi dansede, festede og hyggede hele aften. Vi forsøgte i år at lave lidt om på programmet, for at imødekomme alle børnenes behov. Vi synes det virkede til at være en stor succes, da der var plads til alle – både dem som ville danse, og dem som ville hygge i mere rolige rammer.


Vi retter nok lidt til igen næste år, så festen bliver bedre og bedre år for år ;)


Opfordring

Vi vil gerne opfordre jer til at give os tilbagemelding, på det som I ser. Vi forsøger altid at optimere og kvalificere vores pædagogiske arbejde, men kan altid bruge nogle input fra jer. Dette kan gøre vores evalueringer mere nuancerede og gøre vores fritidshjem endnu bedre. Derfor er i altid velkommen til at skrive til os, med nogle gode input.


Personalet

Sabrina er gået på barsel, da hun har født sin lille pige. Vi håber på, at hun får en skøn barsel og vil glæde os til, at hun kommer tilbage engang i 2019.


Vi har fået ansat Gitte i Sabrinas fravær. Gitte har overtaget skolepædagogposten i 2.U og er faldet rigtig godt til i huset. Vi ser frem til at lære hende godt at kende og glæder os til at kunne vise hende jeres skønne børn.


Vi glæder os til en skøn julemåned – med masser af godt humør og glade børn ;)


Hilsen


Christer, Kasper, Carina, Morten, Sabrina, Gunnleiv, Heidi, Anna, Gitte og Danni

Copyright © All Rights Reserved