Trommen januar 2019

Godt nytår – Vi håber, I har haft en skøn jul og et bragende godt nytår!


Vigtigt at vide!


Bamse Bal (0. og 1. klasse)

Fredag d. 22. februar 2019 kl. 18.00 – 20.30 afholder vi Bamse Bal, for børn der går i 0. og 1. klasse. Børnene skal medbringe en bamse, hvis de har én, ellers har vi nogle bamser der kan lånes. Udgangspunktet for denne børnefest er, at vi skal hygge og lege sammen. Det bliver så sjovt.


Vinterferie

Uge 7 nærmer sig med hastige skridt, og vi vil derfor gerne vide, hvilke børn der kommer. Vi oplever stadigvæk at det er under halvdelen af forældrene, som giver os besked...  Skriv til os på e-mail, tast det i easykom, sig det i caféen eller ring – bare vi får besked.


Aktiviteter - i januar/februar

  • KREA – Efter en travl jul, så er kreaværkstedet tilbage i sin gode gamle form.
  • Sangskrivning – For de børn som har lyst til at skrive sange og har lyst til at deltage i et forløb med afsluttende koncerter.
  • Samspil - For de børn som har lyst til at spille i band og øve sig på et instrument.
  • Bordtennis – Vi har støvet bordtennisbordet af og hiver det frem om tirsdagen.
  • Teater – Børnene har valgt, at de gerne vil lave Skønheden og Udyret, så det forsøger vi os med. Værkstedet er om torsdagen og slutter ca. 15.30. Vi håber på en flot opførsel på et tidspunkt ;) De børn, som er med, har fået replikker og må meget gerne øve hjemme.
  • Gymnastiksal – Vi låner skolens gymnastiksal om onsdagen og fredagen. Her kan vi boltre os og bevæge os i vilden sky. Vi tager de børn, som har lyst, med derover og kommer oftest tilbage kl. 15.00.
  • PS4 – Vi spiller PlayStation sammen i vores dramarum.


Pædagogisk fokus


Børne- Medindflydelse, Medinddragelse og Medbestemmelse.

Vi forsøger at optimere vores børnemøder, således at børnene i højere grad oplever, at de har noget at skulle sige. Vi vil gerne give børnene på Trommen muligheden for at være med til bestemme, hvad de spiser, hvilke aktiviteter der tilbydes, og hvordan vi bruger vores rum bedst muligt. Vi afholder informationsmøder, hvor de børn, som har deltaget i diverse udvalg, kan fortælle om nye tanker og tiltag.


Vores fokus er på, at barnet selv skal vælge, om det vil deltage, når der skal diskuteres og bestemmes. Vi vil lære børnene at finde ud af, hvordan man kan få indflydelse, og hvad der sker, hvis ikke man deltager. Vi mener, at vores børnedemokrati skal fungere, sådan som vores samfund også gør det. Vi udarbejder sammen med børnene et årshjul, så det tydeliggøres, hvilke emner vi skal tale om. Så kan de vurdere om de vil deltage, når særlige emner skal debatteres. Vi opfordrer alle børn til deltagelse og håber på, at den indflydelse, de får, giver dem lyst til at være med.


Personalet

Simon – ny praktikant. Simon er startet hos os som praktikant og vil være at finde på Trommen tirsdag og torsdag. Vi håber, I hjælper os med at tage godt imod ham.


Lukas og William – Folkeskolepraktikanter i uge 8. Vi får i uge 8 et glædeligt gensyn med to af Trommens ”gamle” børn. Drengene vil gerne prøve kræfter med det pædagogiske arbejde og skal være hos os i en uge.


Sabrina er stadig på barsel ;)


Vi ser frem til endnu et dejligt år med jeres dejlige børn!


Hilsen

Christer, Kasper, Carina, Morten, Sabrina, Simon, Gunnleiv, Heidi, Anna, Gitte og Danni

Copyright © All Rights Reserved