Smørblomsten september 2019

Kære alle forældre til børn på Smørblomsten

Jeg beklager meget, at I ikke har hørt fra os før nu, vi har haft lynende travlt.

Håber, at I alle sammen har haft en dejlig sommerferie, selv om det er svært at huske i denne efterårsstorm, vi har i disse dage.

Det er lykkedes os at få det nye Krearum til at fungere rigtig godt, synes vi selv. Mie og børnene er meget tilfredse, siger de.


Så har vi nogle udfordringer med børnene fra 3. klasse, der har meget svært ved at forvalte deres nye ”frihed” på en god måde, nemlig 3. klasses-rummet. Vi har haft et par meget kedelige episoder, der har resulteret i, at vi har taget døren til rummet ned, så oppasseren har fuldt udsyn ind i rummet og kan tjekke, om alt går godt i rummet.

Samtidig har vi besluttet at 3. klasse-børnene ikke må være i parken alene det næste stykke tid.

Vi har selvfølgelig emnet oppe på vores personalemøder jævnligt, og vi skal nok finde en god løsning på udfordringerne i parken, så børnene kan få deres privilegium tilbage igen på et eller andet tidspunkt.

 

Efterårsferien nærmer sig med hastige skridt, og snart har vi mere regn og rusk end vi har lige nu. I køkkenet hænger der en ferieliste, hvor du hurtigst muligt bedes udfylde om dit barn kommer i uge 42 eller holder ferie.

OG SÅ skal du huske at lægge et par sutsko i dit barns garderobe, så han/hun ikke får kolde fødder, og bliver syg.

 

Desværre var der ikke nogen, der meldte sig til at hjælpe os med at nedlægge skuret på legepladsen for at lave et bålsted.

 

MEN – MEN – MEN – du kan nå det endnu, for på fredag den 20. september går personalet i gang med det.


Programmet for fredagen ser således ud for børnene:

Når de kommer fra skole, sætter vi en film på, og så hygger Hanne og Casper for børnene hele dagen, måske med popcorn og boller.

Legepladsen bliver lukket for børnene hele dagen, da Silas, Christian, Mie og Nicolaj vil rive skuret ned og lave en bålplads, (hvis de når det den dag).


VI HAR STADIG brug for hjælp til dette projekt, så bare kom ned på legepladsen på fredag, så kan du få en opgave.

 

Det var alt for denne gang

Venlig hilsen Silas+Christian+Mie+Casper+Nicolaj+Hanne

Copyright © All Rights Reserved