Smørblomsten nov 2019

Kære forældre til børn på Smørblomsten


Så er jeg flyttet på Smørblomsten, som afdelingsleder, og skal være her hver dag.


Det har jeg glædet mig usandsynligt meget til og er allerede gået i gang med at lave pon-poner sammen med jeres søde børn.
Jeg mangler at få syværkstedet organiseret, så det er brugbart, håber det kan blive inden for en overskuelig fremtid.


På Smørblomsten skal vi nu i gang med at få implementeret det, Casper og jeg har lært på vores BOB-kursus (Børn og bevægelse), i hverdagen. Casper er allerede tyvstartet lidt og har haft bevægelsesaktiviteter i spejlsalen.


Så kan I godt sætte kryds i kalenderen torsdag d. 19. december, da vi holder en hyggelig jule-klippe-klistredag denne dag i alle afdelingerne. I vil få en fælles indbydelse senere på måneden.


Lige en opfølgning på vores bålprojekt:
Skuret er revet ned, og vi kæmper fortsat med at få kørt resterne på genbrugspladsen.
Det viste sig, at vi havde et råddent birketræ på legepladsen, som kunne knække hvis der skulle komme en ”bodilstorm” forbi på et tidspunkt. Træet er fældet, og det, der kunne bruges af stammen, er blevet savet i stubbe, så vi kan bruge dem til at sidde på rundt om vores kommende bålplads, så ”intet er galt, uden det er godt for noget andet” som man siger.


I den forbindelse vil vi gerne EFTERLYSE en forælder, der har en borehammer, og som har lyst til at slå hul på asfalten til vores bålplads for os.


Så kan jeg informere jer om, at vi har lukket vores klatrestativ, da træet flere steder er råddent, da det i tidernes morgen blev malet med noget indendørsmaling i stedet for udendørsmaling – suk. Vores nye leder Thomas er straks gået i gang med at finde en løsning på problemet – det skal jo nok saves ned, desværre. Dette vil I høre mere om senere på året.


Vi er i fuld gang med diverse forberedelser til at lave juleværksteder hele december måned.


Vi samler børnene hver mandag, når de kommer fra skole oppe i spejlsalen til et børnemøde. Her får de diverse informationer om kommende aktiviteter, og børnene kan tage vigtige emner om stort og småt op, som vi så snakker sammen om.


Casper præsenter Dungeons & Dragons for 3. klasserne i dag, og interesserede kan melde sig til at spille det hver torsdag sammen med Casper frem til vinterferien.


Silas har sat en skakturnering i gang, hvor børnene fra de andre afdelinger er blevet udfordret. Turneringen foregår hver onsdag lige efter skole, og indtil nu har nogle af jeres børn deltaget i skakturneringen mod Hvide hus, og stillingen er nu:
4 – 0 til Hvide hus
2 – 2 altså uafgjort
Silas vil lave en plan over hvornår og hvorhenne, planen kommer til at hænge på opslagstavlen i køkkenet.


Mandag d. 23. december har skolen lukket – meenn vi har åbent fra kl. 7.00 til kl. 17.00. Vi vil være på Pavillonen sammen med de andre afdelinger hele dagen. Der kommer en fælles information om dagen en gang i december måned.


Det var alt for denne gang.


Venlig hilsen


Christian – Silas – Casper – Mie – Nicolaj og Hanne

Copyright © All Rights Reserved