Smørblomsten marts 2020

Hej alle dejlige Smørblomst-forældre!

Det er lidt tid siden, vi sidst har skrevet ud, så vi tænker, at det nok er på tide. Vi har nemlig også noget info og nogle tiltag vi gerne bringe til jeres opmærksomhed.

Vi har i personalegruppen snakket regler omkring legeaftaler. Vi bakker som udgangspunkt meget op omkring legeaftaler, og snakker det meget op hos både børn og forældre. For at lette processen har vi lavet nogle regler, som vi håber, I alle vil hjælpe os med:

  • Legeaftaler laves kun imellem forældre. Enten hjemmefra eller ved afhentning.
  • Hvis jeres barn har en telefon, tillades det, at de kan ringe til jer omkring legeaftaler – hvis de vender det med en voksen først. Efterfølgende skal oppasseren have sendt en SMS, således at vi kan sende jeres børn af sted med god samvittighed.


Grunden til denne udspecificering af tiltag er, at vi gerne vil undgå at agere mellemled i aftalerne. Således vil vores telefonlinje også være mere åben, sådan at vi kan modtage mere pressende opkald.

 

Vi har i denne uge kørt et kort KREA-projekt med jeres børn, hvor temaet denne gang har været Pokémon. Fredag næste uge afslutter vi projektet.

 

Hvis nogle af jer går og undrer jer over, hvor vores skakturnerings slutspil bliver af, så er det ikke glemt. Der har blot været andre opgaver, som vi har skullet prioritere. Skak er ikke glemt og vil blive genoptaget igen.

 

Nogle har måske bemærket, at vi har nedlagt vores kontor for at gøre plads til ”Stillekupéen”, som er et hyggested for de børn, som har brug for et pusterum og ro. Børnene er glade for det og har taget godt imod det, så rummet skal fortsat bruges til dette.

 

OBS:

Vi går også og mangler gamle aviser og glas til KREA-aktiviteter. Så hvis I ligger inde med den slags, må I godt læsse det af hos os.

 

I må have en fantastisk dag og vi glæder os til at se jer igen ;)

 

Mvh

 

Smørblomsten

Copyright © All Rights Reserved