Smørblomsten januar 2020

Kære Smørblomst-forældre


Først og fremmest ønskes I et godt nytår. Vi håber, I er klar til et nyt år med spændende aktiviteter. Det er vi, og derfor har vi allerede taget hul på et nyt fælles projekt her på Smørblomsten, som både skal kunne dekorere lokalerne og sørge for, vi lærer nyt.


De næste fire uger frem til vinterferien vil vi sætte fokus på verdensrummet, og vi kommer vidt omkring:

  • I Krea kan jeres børn lave planeter, raketter, rumhjelme og stjernebilleder
  • I LEGO-rummet kan jeres børn slå sig løs og bygge planeter, raketter (eller finde inspiration i Star Wars' uendelige univers)
  • I spejlsalen (eller udendørs hvis vejret er til det) kan jeres børn sammen med Casper komme med på 'Rejsen til Månen' - en aktivitet med fokus på bevægelse
  • I parken vil Silas bygge solsystemet med jeres børn og have fokus på størrelsesforhold
  • Hver fredag vil vi vise film, som har en eller anden forbindelse til rummet


Vi sørger for at hænge de færdige produkter op eller på anden måde udstille dem, så I løbende kan følge med i projektet. Ligger I desuden inde med toilet- eller køkkenruller samt aviser tager vi gladeligt imod de kommende uger.


Vi har til børnemøderne de sidste par uger haft fokus på brandrutinen og afholdt fredag en brandøvelse. Jeres børn var smadderdygtige og tog det virkelig godt. Vi øver for at være forberedte samt gøre rutinen ekstra stærk. 


Rollespil er stadig en stor succes for 3.-klasserne, og Casper er igen i gang fast hver torsdag. Det foregår i to hold og løber frem til cirka kl. 16.00. Det vil derfor være godt, hvis jeres barn har mulighed for at blive længere denne dag, så vi undgår afbrudte spil og skuffede børn.


Vi skal derudover sige velkommen til Søren på Smørblomsten. Søren har været vikar på Hvide Hus og har før jul været på Smørblomsten fast en gang om ugen. Søren vil frem til februar være her fast hver dag. Vi er utroligt glade for Søren og håber I vil tage godt imod ham.


Det var alt for denne gang.


Venlig hilsen


Personalet på Smørblomsten

Copyright © All Rights Reserved