Smørblomsten februar 2019

Kære forældre


Januar er fløjet af sted, og i næste uge har jeres børn ferie igen, til dem som har børn på frit i næste uge, sender jeg lige en ekstra mail.


Januar var måneden, hvor klubben valgte at få nyt gulv i deres sal, så den har vi ikke kunne bruge, vi har i stedet prøvet at være mere oppe i vores lille sal, hvor vi blandt andet har danset stopdans og spillet bordtennis. Klubbens sal er åben igen, og vi bruger den fast hver onsdag.


Vi har samtidig været så heldige, at vi fik en uge med sne, så der kælkede vi hele ugen, parken og legepladsen er blevet sporadisk brugt hver dag, vi har prøvet at have åbent ude hver dag, hvilket næsten er lykkedes, vejret til trods.


Vi har rykket lidt rundt på vores legerum, så vi kunne få plads til vores legoby samt hvile ørene med bordfodboldet i det lille rum.

På forældretavlen i køkkenet hænger der et skema over, hvilke voksne som tilbyder hvad på de forskelige dage.


Kommende aktiviteter

I år er det fritten, som skal arrangere fastelavn på skolen, fredag d. 1. marts i skoletiden. Vi har en spændende dag i vente, vi håber alle kommer udklædt. Derfor vil vores kreaværksted i den næste tid stå i fastelavnens tegn.


Det næste, vi vil have på programmet, er, at vi igen skal deltage i vores egne lokale e-sportsturnering mod de andre afdelinger på Trommen i bumperman, det kommer kun til at gælde 2. og 3. klasserne. Mere info følger


Det var lidt nyt fra os. Vi glæder os til den næste tid med forår, børn vi skal sige farvel til, følge dem i klub, samt en ny klasse som skal starte d. 1. maj. Så der foregår en masse på vandrørene.


Det bedste vinterferie hilsner fra


Smørblomsten

7. februar 2019


Copyright © All Rights Reserved