Hvide Hus og Pavillonen januar 2019

Kære alle forældre fra Hvide Hus og Pavillon


Vigtig information vedrørende vinterferien

Vi vil gerne have besked, om dit barn kommer (uge 7, 11-15. februar). Vi har åbent mellem 7.00 og 17.00 hele ugen og alle afdelinger er slået sammen på HVIDE HUS. Husk at komme inden kl. 10.00, og husk turrygsæk, varmt tøj, og mad/drikke.


Personalet

Camilla kommer efter planen tilbage fredag den 21. februar (efter barsel). Hun skal i 3.X og være primært på Pavillonen sammen med sin klasse. Anders har været vikar for Camilla på fritidshjemmet. Anne har været i 3. x og haft en dag på Pavillonen. Begge stopper i slutningen af januar, da de skal tilbage til studiet. I mellemtiden har vi ansat Sofie – som kun er tilknyttet Hvide Hus frem til 1. marts.


Hvide Hus

Fra vore børnemøder både på Hvide Hus og Pavillon har vi lagt planer for anderledes indretning. Hvide Hus' børn klagede over hovedpine og støj. Vi har fjernet alle skufferne i gangen og vil bruge gangen til at udvide salens aktiviteter, så vi får lettet antal af børn i salen. Patrick og Michael arbejder på højtryk med at finde den bedste udnyttelse af gangarealet (og billigste). Vi skal på sigt sammen med børnene evaluere de forskellige rums funktioner. Lægge planer for om indretningen kan gøres anderledes. Og har I forældre gode råd, så kom med dem. Så længe de er gratis ;)


Pavillon

Børnene ønsker sig et puderum, og det får de! Vi flytter spillerummet til et mindre areal og rydder spillerummet til puderum. Spillerummet bliver indrettet, så vi kan have et øje og øre på deres sprogbrug. Det har vi haft oppe og vende mange gange på børnemøderne, og vi har brugt meget tid på at tale om, at man sagtens kan være høflig og anerkende hinandens meninger uden hårde ord.


Snart skal vores 3. klasser videre på deres rejse og starte i klub. Det bliver spændende for dem. Om ikke så længe får I forældre til 3. klasse en kuvert, hvori der ligger en samtykkeerklæring. Det er vigtigt, at I underskriver den, så vi kan overlevere jeres guldklumper til klubben på bedste vis.


Jeg vil gerne takke bestyrelsen for jeres kæmpeindsats. I knokler i kulissen for jeres børns institution. I bruger jeres fritid på at støtte os i vores arbejde, og det er vi alle meget taknemmelige for.


Godt nytår til alle.

På personalets vegne


Bodil

Copyright © All Rights Reserved