Hvide Hus og Pavillonen februar 2019

Vi håber, I alle er klar over, at fastelavn afholdes


FREDAG DEN 1 MARTS. Kl. 8.00-12.55.


Børnene skal møde til normal tid i skolen – gerne udklædt.


Husk varmt tøj, da vi slår katten af tønden udenfor.


Vi har i år i samråd med lærerne inviteret klasserne på fritidshjemmet. Vi laver forskellige værksteder med sminke og kreaopgaver.


Børnene skal have haps og madpakker med, som de plejer. Hvis I skal hente fra skole den dag, er vi på Hvide Hus (0.X-1.X, 1V), Pavillon (2.X og 3.X). 3V går på smørblomsten med deres klasse.


DET VAR DET SJOVE – NU KOMMER SUKKET:


Legeaftaler – fødselsdage – skrive fri osv.

Efter episoder, hvor forældre tager hinandens børn med hjem – enten fra skole eller på fritidshjemmet, UDEN at vi får besked herom – har vi besluttet, i det omfang vi kan forhindre – får barnet ikke lov til at gå med uden bekræftelse fra egne forældre. 


I skal  sørge for at give os besked, hvis jeres barn har en legeaftale, skal til fødselsdag efter skole eller hentes af et andet barns forældre.


I fredags holdt fem børn (via easykom) fri i en af klasserne ud af 15 børn, der skulle til fødselsdag kl. 13.30. Vi måtte bruge tid på at skrive til forældre, som havde glemt det eller ikke svarede igen. Dette sker for ofte, og vi bruger al for megen tid på at holde styr på aftaler, som er jeres ansvar.


Så husk at sende en sms eller skriv via easykom. Så undgår vi misforståelser – forældre der bliver afvist, når de henter andres børn, og vigtigst – børn der har glædet sig.


På personalets vegne


Bodil


Copyright © All Rights Reserved