Ny leder ansat

Fra 1. november 2019 tiltræder Thomas Steffin som ny leder af Husum Fritidsinstitution.

Thomas er uddannet pædagog og har stor erfaring med ledelse inden for fritidshjems- og skoleområdet. Thomas har derfor indblik i både fritidspædagogikken og i samarbejdet med folkeskolen. Thomas kommer fra et job som pædagogisk leder af pædagoger og lærere på Espergærde Skole.

Hanne Blom, som indtil nu har fungeret som både afdelingsleder på Smørblomsten og konstitueret leder af Husum Fritidsinstitution, bliver pr. 1. november afdelingsleder på Smørblomsten. Bestyrelsen takker Hanne for hendes store indsats som konstitueret leder og ser frem til, at institutionen får gavn af Hannes mangeårige erfaring og engagement i ledelsen af Smørblomsten.

Bestyrelsen er på vegne af børn, ansatte og forældre meget glade for, at der med kombinationen af nye og eksisterende kræfter er sat et stærkt hold for den fremtidige ledelse af Husum Fritidsinstitution.

I er som altid velkomne til at kontakte bestyrelsen, hvis I har spørgsmål.


På vegne af bestyrelsen

Ditte Aasborg
formand


Vi viderebringer her en hilsen fra Thomas, så I også får ”hilst på ham”.

 

Kære forældre


Jeg er i dag den 1. november startet som leder af Husum Fritidsinstitution, og i den forbindelse giver jeg her en kort præsentation af mig selv. Mit navn er Thomas Steffin og jeg er 50 år gammel. Privat bor jeg i Allerød, hvor mine 2 børn skiftevis er hos mig og børnenes mor. Mine børn er henholdsvis 12 og 16 år. Jeg har bedrevet ledelse i mange år. De sidste 10 år har jeg arbejdet som leder i Helsingør Kommune. I den periode har jeg haft fornøjelsen af at arbejde som SFO-leder og efterfølgende som skoleleder.

 

Som leder arbejder jeg systematisk med børnene i fokus. Det kommer til udtryk gennem trivsel, læring og udvikling, hvilket er nøgleord i mit arbejde som leder.


Endvidere er det meget vigtigt for mig at høre på jer forældre, da det er jer der er eksperter på jeres børn. Jeg glæder mig til at arbejde sammen med personalet på institutionen, da det jo er de dygtige pædagoger og medhjælpere der skal have den tætte kontakt med jeres børn og som i sidste ende skal sikre trivslen, læringen og udviklingen.

 

Med de bedste hilsner


Thomas Steffin

Copyright © All Rights Reserved