Smørblomsten

Smørblomsten har hjemme i et hyggeligt ældre hus på Smørumvej 197, hvor du finder vores hyggelige lokaler på 1. sal. P.t. har vi 55 børn fra 1. til 3. klasse.


Vi er en nyere sammensat personalegruppe (pr. 1.8.17) af ansatte fra institutionens andre afdelinger, én fra Smørblomsten og en enkelt nyansat. Dette betyder bl.a., at personalet er ved at skabe en fælles pædagogik og en fælles struktur for hverdagen. Denne proces er superspændende, og vi ser det som en oplagt mulighed for at skabe et fantastisk fritidshjem med stor inddragelse af forældre og børn i processen.


Lige nu er vores lokaler under udvikling, da vi ønsker at lave aktivitetsorienterede rum med forskellige funktioner. Vi er derfor nu ved at skabe et kreaværksted, et syværksted, et hyggerum, et spillerum (brætspil) og et stort legerum med plads til al slags leg.


Derudover har vi et 3. klasse-rum, en spejlsal (tre gange om ugen), og vi kan også låne klubbens gymnastiksal. Udenfor har vi en dejlig legeplads og desuden Husumparken at boltre os i.


Hver dag holder vi hygge med børnene i ca. en halv time. I hyggen er vi stueopdelt i tre børnegrupper. Børnegrupperne er sammensat på tværs af årgangene, da vi ser en stor styrke i, at de mindre børn kan lære af de store, og at børnene i det hele taget lærer hinanden at kende på tværs. I hyggen får vi traktement og øver børnene i at tale med om forskellige emner og ikke mindst at lære at lytte til hinanden. Det er også her, vi giver børnene diverse informationer.


Se vores aktiviteter her.


Copyright © All Rights Reserved