Legeaftaler

Vi har både på Hvide Hus og Pavillon haft aftaler med børnene om, at de måtte låne vores telefon til at arrangere legeaftaler med hinanden. Dette har medført mange frustrationer hos forældre, der blev forstyrret i deres arbejde og måske måtte skuffe børnene om andre planer, end børnene håber på.


Det har vi drøftet på vores personalemøde og er blevet enige om, at vi fremover ikke giver børnene lov til at ringe efter kl. 15.00.


Aftaler skal ordnes mellem jer forældre aftenen inden, eller når I henter jeres barn, og derved selv kan tage stilling til, om I vil ringe til hinanden om legeaftaler.


3. klasserne kan få lov til at ringe fra egen telefon, hvis de har den med. Vi vil gerne vænne dem til at bruge deres telefon fornuftigt, og det bliver kun med jeres billigelse. Hvis I ikke mener, de er klar til den opgave, vil vi selvfølgelig respektere dette.


Mange af 3. klasserne går selv hjem og har i forvejen deres mobil i tasken. De vil ikke få lov til at bruge den til andet end legeaftaler. Og selvfølgelig bruges mobilen stadig, som den tryghed, I har valgt grunden til.


I skal altid give os besked, hvis der er aftaler/tidligere hjem osv.


5. februar 2019

Copyright © All Rights Reserved